Rakenna omia elämyspolkuja nopeasti ja helposti

Safaren käyttöliittymän helppous ja älykkäät ratkaisut mahdollistavat monipuolisen elämyksellisyyden rakentamisen eri paikkoihin digitaalisesti, ja sisältöjen kokemisen kaikilla älylaitteilla joissa on selain – ilman applikaatioiden lataamista!

Safaren uudenlaisella digialustalla hyödynnetään paikkatietoja sekä käyttäjän sijaintitietoa (GPS), joiden avulla erilaisten media- ja vuorovaikutussisältöjen (mukaan lukien videot, kuvat, pelit, IoT, AR jne.) kokeminen ja teemallinen poluttaminen on vaivatonta.

Riippuen valituista teemoista ja käyttäjän sijainnista, sisältöjen personointia, kohdentamista ja suosittelua voidaan mukauttaa dynaamisesti. Älykäs alusta kerryttää myös dataa kävijöiden preferensseistä, esim. suosikkipaikat, -sisällöt, aktiviteettien parissa vietetty aika, sosiaalinen jakaminen, jne.

Käyttöliittymän ilme ja sisällöt voidaan räätälöidä vastaamaan eri toimijoiden tarpeita sen mukaan kenen verkkosivun kautta käyttäjä alustalle ohjataan tai kenen paikkoihin käyttäjä on sillä hetkellä tutustumassa (QR-koodi tai verkko-osoite maastossa).

One thought on “Rakenna omia elämyspolkuja nopeasti ja helposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *